Nye i Norad i høst II

Kjersti Thorkildsen (bildet) er blant flere nye medarbeidere i Norad denne høsten. Les her om flere.

Sist oppdatert: 22.12.2016 13:57:41

Kjersti Thorkildsen har begynt som rådgiver i Seksjon for forskning og høyere utdanning. Hun har doktorgrad i Internasjonale miljø og utviklingsstudier NMBU og har tidligere vært fredskorpsdeltager i Brasil.

Ingvild Madsen Lampe begynte som førstekonsulent i Seksjon for utdanning 25. oktober. Hun har Master of Science i International and Development Economics fra University of San Fransisco.

Olav Lundstøl har begynt som fagdirektør i Skatt for utvikling. Han er utdannet siviløkonom fra UIS, NHH, LSE og Universitetet i Pretoria og har jobbet som landøkonom på flere norske ambassader, blant andre i Zambia og Tanzania. Han kommer fra en stilling som ambassaderåd innen økonomi og energi i Brasil. 

Eirinn Landgren har startet som rådgiver i Juridisk seksjon. Hun er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen og kommer fra en stilling som mekler i Forbrukerrådet.

Sigurd Dahl begynte som rådgiver i Seksjon for helse 25. november. Han har master i internasjonal politikk og har tidligere jobbet i Norad og UD, men kommer fra en stilling som manager i bistandsteamet til KPMG.

Sofi Halling begynte som seniorrådgiver i Seksjon for klima, skog og grønn økonomi 12. desember. Hun har master i komparativ politikk fra London School of Economics og kommer fra en stilling som Policy Analyst, Extractive Industries hos FNs Utviklingsprogram (UNDP).

Publisert: 05.12.2016 12:41:02 Sist oppdatert: 22.12.2016 13:57:41
Kjersti Thorkildsen